Registrado

Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Registrado

Wij zijn hier om u te helpen met al uw vragen en problemen. Of u nu hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, problemen ondervindt bij het navigeren op onze website, of gewoon wat advies nodig heeft over onze producten, ons team staat altijd klaar om u te helpen.

Onze klantenservice is beschikbaar via verschillende kanalen, waaronder telefoon, whatsapp, e-mail en live (video) chat. Onze getrainde en professionele medewerkers zullen er alles aan doen om uw vragen zo snel en efficiënt mogelijk te beantwoorden.

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en we streven er daarom naar om een ​​snelle en effectieve oplossing te bieden voor uw problemen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons en dat u terug blijft komen voor meer.

Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft. We kijken er naar uit om u van dienst te zijn!

Heading 247

Thank you for flying RHE

Vaakgestelde Vragen

FAQ - Een overzicht van de door u vaakgestelde vragen.

Algemeen

Jawel!

Hosting is een service waarmee uw website toegankelijk wordt gemaakt op het internet. Het houdt in dat uw websitebestanden worden opgeslagen op een server en beschikbaar worden gesteld aan bezoekers wanneer ze uw domeinnaam invoeren. Hosting is essentieel omdat het ervoor zorgt dat uw website altijd beschikbaar en bereikbaar is voor uw doelgroep. Het biedt ook de nodige serverresources en technische ondersteuning om uw website soepel te laten draaien.

Jawel!

De meest geschikte hostingoptie hangt af van de aard en de grootte van uw website, evenals uw specifieke behoeften en budget. Shared hosting is ideaal voor kleine tot middelgrote websites met gemiddeld verkeer. Het is betaalbaar en eenvoudig te beheren. VPS (Virtual Private Server) hosting biedt meer serverresources en flexibiliteit, waardoor het geschikt is voor websites met grotere verkeersvolumes en specifieke technische eisen. Dedicated server hosting is de meest krachtige optie en is ideaal voor grote websites met veel verkeer en complexe toepassingen. Ons team kan u helpen bij het bepalen van de juiste hostingoplossing voor uw website.

Jawel!

Zodra u zich heeft aangemeld en de betaling is verwerkt, wordt uw hostingaccount meestal binnen enkele minuten geactiveerd. U ontvangt een e-mail met de inloggegevens en instructies om aan de slag te gaan. In sommige gevallen kan het tot een paar uur duren voordat de DNS-instellingen volledig zijn bijgewerkt, waardoor uw website wereldwijd bereikbaar wordt. Ons supportteam staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden tijdens het proces van accountactivatie.

Jawel!

We bieden uitgebreide technische ondersteuning voor onze hostingklanten. Ons supportteam staat 24/7 voor u klaar om u te helpen bij technische vragen en problemen met betrekking tot uw hostingaccount. Of u nu hulp nodig heeft bij het instellen van uw e-mails, het installeren van applicaties of het oplossen van servergerelateerde problemen, ons deskundige team staat paraat om u vriendelijk en professioneel te ondersteunen.

Jawel!

We nemen de beveiliging van uw website en gegevens serieus. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, regelmatige software-updates en monitoring van onze servers. Daarnaast kunt u extra beveiligingsfuncties activeren, zoals SSL-certificaten voor gegevensversleuteling en beveiligde gegevensoverdracht. Het is echter ook belangrijk dat u zelf beveiligingspraktijken volgt, zoals regelmatige updates van uw website en sterke wachtwoorden. Samen zorgen we voor een veilige hostingomgeving voor uw website en gegevens.

Domein

.com .net .eu .nl

Registrado Hosting biedt een breed scala aan domeinregistratieservices. U kunt bij ons terecht voor het registreren van populaire domeinextensies, zoals .com, .net, .org, en vele anderen. We bieden ook country-code top-level domeinen (ccTLD's) voor specifieke landen, zodat u uw online aanwezigheid kunt richten op een specifieke regio. Daarnaast kunt u gebruikmaken van domeintransfers, domeinverlengingen en DNS-beheer om uw domeinen gemakkelijk te beheren.

Jawel!

Wanneer uw domeinnaam verloopt, doorlopen we een vastgestelde periode van herstel en vernieuwing. Gedurende deze tijd wordt uw domein inactief en kan het niet worden gebruikt voor uw website of e-mails. We raden u ten zeerste aan om uw domein tijdig te verlengen om onnodige onderbrekingen te voorkomen. Als uw domein eenmaal in de herstelfase is beland, kunnen er extra kosten verbonden zijn aan het herstellen van het domein. Om ongemak te voorkomen, adviseren we u om uw domeinregistratie op tijd te vernieuwen.

Domain Name System

Het registreren van een domeinnaam bij ons is eenvoudig. U kunt onze domeinzoekfunctie gebruiken om te controleren of uw gewenste domeinnaam beschikbaar is. Als dat het geval is, volgt u gewoon de stappen om uw domein te registreren. U moet de benodigde informatie verstrekken, zoals uw contactgegevens, en de gewenste registratieduur kiezen. Zodra de registratie is voltooid en de betaling is verwerkt, is het domein van u. We zorgen voor een naadloze en efficiënte registratieprocedure.

Jawel!

U kunt uw bestaande domeinnaam naar ons hostingbedrijf overbrengen. Domeinoverdracht stelt u in staat om uw domein te beheren vanuit ons geïntegreerde beheerpaneel, samen met uw andere hostingdiensten. Om de overdracht te starten, moet u een verzoek indienen en enkele stappen volgen, zoals het verkrijgen van een autorisatiecode van uw huidige registrar. Ons supportteam staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens het overdrachtsproces.

Jawel!

We bieden domeinprivacybescherming aan. Domeinprivacybescherming beschermt uw persoonlijke gegevens die zijn gekoppeld aan uw domeinregistratie. Wanneer u domeinprivacybescherming activeert, worden uw persoonlijke gegevens vervangen door generieke informatie in de openbare WHOIS-database. Hierdoor blijven uw contactgegevens privé en beperkt tot degenen die wettelijk toegang hebben tot de informatie. U kunt gerust zijn dat uw privacy wordt beschermd wanneer u gebruikmaakt van onze domeinprivacybeschermingsservice.

Mail

Jawel!

Ons hostingbedrijf biedt verschillende mail services aan om aan uw behoeften te voldoen. We ondersteunen onder andere POP3, IMAP en webmail. Met POP3 en IMAP kunt u e-mails ontvangen en verzenden via een e-mailclient zoals Outlook of Thunderbird. Webmail stelt u in staat om toegang te krijgen tot uw e-mails via een webbrowser, waar u ook bent. Onze mail services zijn betrouwbaar, veilig en voorzien van handige functies om uw communicatie efficiënt te beheren.

Jawel!

U kunt uw bestaande e-mailaccounts migreren naar onze mail services. Ons supportteam staat klaar om u te begeleiden bij het migratieproces en u te helpen bij het overzetten van uw e-mailgegevens, inclusief uw inbox, mappen en contacten. We begrijpen dat een soepele overgang belangrijk is, en we zullen ervoor zorgen dat uw e-mails veilig en zonder onderbreking worden overgezet naar ons platform.

Jawel!

We nemen de beveiliging van uw e-mails zeer serieus. Onze mail services maken gebruik van moderne beveiligingsmaatregelen, zoals versleutelde verbindingen (SSL/TLS), om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden verzonden en ontvangen. We implementeren ook beveiligingsprotocollen en -functies om ongeautoriseerde toegang tot uw e-mails te voorkomen. Daarnaast voeren we regelmatig updates en patches uit om eventuele beveiligingskwetsbaarheden te verhelpen. Uw privacy en gegevensbeveiliging zijn onze prioriteit.

Jawel!

U kunt uw mail services eenvoudig beheren en configureren. We bieden een gebruiksvriendelijk controlepaneel waar u uw e-mailaccounts kunt maken, wijzigen en verwijderen. U kunt ook e-mailaliassen instellen, filters maken, automatische antwoorden configureren en andere geavanceerde functies gebruiken om uw mail services aan uw specifieke behoeften aan te passen. Ons supportteam staat klaar om u te helpen bij eventuele vragen of problemen met betrekking tot het beheer en de configuratie van uw mail services.

Jawel!

We bieden geavanceerde spamfiltering voor uw e-mails. Onze spamfiltertechnologie detecteert en blokkeert de meeste ongewenste en schadelijke e-mails voordat ze uw inbox bereiken. Hierdoor kunt u uw tijd en productiviteit besteden aan belangrijke berichten en hoeft u zich geen zorgen te maken over het handmatig filteren van spam. U kunt ook aangepaste instellingen toepassen om de spamfilter naar uw voorkeuren aan te passen. Ons doel is om een betrouwbare en spamvrije e-mailervaring te bieden.

Shared Hosting

Jawel!

Shared hosting is een hostingoplossing waarbij uw website wordt gehost op een server die wordt gedeeld met andere gebruikers. Het is een betaalbare en eenvoudige optie voor individuen en kleine bedrijven die een online aanwezigheid willen opbouwen. Shared hosting is ideaal voor websites met gemiddeld tot lage verkeersvolumes en biedt essentiële functies en technische ondersteuning om uw website online te houden.

Jawel!

Shared hosting biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het kosteneffectief, omdat de serverresources worden gedeeld tussen meerdere gebruikers, waardoor de kosten worden verdeeld. Het is ook eenvoudig te beheren, omdat het hostingbedrijf het serveronderhoud en de technische aspecten voor u afhandelt. Bovendien krijgt u toegang tot gebruiksvriendelijke beheertools en technische ondersteuning om u te helpen bij het opzetten en beheren van uw website.

Jawel!

Bij ons hostingbedrijf bieden we uitgebreide technische ondersteuning voor onze shared hostingklanten. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij technische problemen. We bieden 24/7 monitoring van de server en het netwerk, zodat eventuele problemen snel kunnen worden opgelost. Daarnaast helpen we u graag bij het installeren van applicaties, het oplossen van configuratieproblemen en het bieden van algemene begeleiding om uw website soepel te laten draaien.

Jawel!

We begrijpen dat uw website kan groeien en dat u mogelijk meer serverresources nodig heeft. Daarom bieden we flexibele upgrademogelijkheden voor onze shared hostingklanten. U kunt uw hostingpakket upgraden naar een hoger niveau met meer schijfruimte, bandbreedte en andere resources om aan uw veranderende behoeften te voldoen. Ons supportteam staat klaar om u te begeleiden bij het upgradeproces en ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft draaien tijdens de overgang.

Jawel!

We nemen de beveiliging van uw website op shared hosting serieus. We implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen om uw gegevens en website te beschermen. Dit omvat regelmatige beveiligingsupdates, firewalls en geavanceerde beveiligingssoftware. We monitoren ook onze servers voortdurend op mogelijke bedreigingen. Daarnaast raden we aan dat u zelf ook beveiligingsmaatregelen treft, zoals regelmatige back-ups, het gebruik van sterke wachtwoorden en het bijwerken van uw applicaties om uw website te beveiligen tegen potentiële risico's.

Virtual Private Server

Jawel!

Een Virtual Private Server (VPS) is een virtuele serveromgeving die draait op een fysieke server en resources deelt met andere gebruikers. Het biedt de flexibiliteit en controle van een dedicated server, maar tegen een lagere prijs. Een VPS is ideaal voor bedrijven en individuen die betrouwbaarheid, schaalbaarheid en aanpasbaarheid nodig hebben voor hun websites, applicaties of e-commerce platforms.

Jawel!

Het gebruik van een VPS biedt verschillende voordelen ten opzichte van gedeelde hosting. Ten eerste hebt u met een VPS meer controle en privacy, omdat uw serveromgeving geïsoleerd is van andere gebruikers. U kunt uw VPS aanpassen en configureren op basis van uw specifieke behoeften en softwarevereisten. Bovendien profiteert u van hogere prestaties en betrouwbaarheid, omdat u toegewijde serverresources krijgt, zoals CPU, RAM en opslagruimte. Dit resulteert in een snellere laadtijd en een betere gebruikerservaring voor uw website of applicatie.

Jawel!

Ons team van technische experts staat klaar om u te ondersteunen bij uw Virtual Private Server (VPS). We bieden 24/7 monitoring van uw VPS en het onderliggende netwerk om eventuele problemen snel te identificeren en op te lossen. Daarnaast helpen we u graag bij het opzetten, configureren en beheren van uw VPS. Als u vragen heeft of technische hulp nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via ons supportkanaal.

Jawel!

We begrijpen dat uw behoeften kunnen veranderen naarmate uw bedrijf groeit. Daarom bieden we flexibele upgrademogelijkheden voor uw Virtual Private Server (VPS). Of u nu meer CPU-kracht, RAM-geheugen of opslagruimte nodig heeft, we kunnen uw VPS naadloos upgraden zonder dat dit invloed heeft op uw online activiteiten. U kunt rekenen op onze ondersteuning en begeleiding tijdens het upgradeproces om ervoor te zorgen dat uw VPS voldoet aan uw groeiende eisen.

Jawel!

We nemen de beveiliging van uw Virtual Private Server (VPS) zeer serieus. We implementeren strikte beveiligingsmaatregelen om uw VPS te beschermen tegen bedreigingen. Dit omvat regelmatige beveiligingsupdates, firewalls en geavanceerde monitoringtools. We zorgen ervoor dat onze systemen up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingspatches en we houden onze netwerkinfrastructuur veilig en betrouwbaar. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om extra beveiligingsfuncties toe te voegen, zoals een SSL-certificaat, om de gegevensversleuteling en veilige gegevensoverdracht naar uw VPS te garanderen.

Dedicated Server

Jawel!

Een dedicated server is een fysieke server die volledig aan één klant wordt toegewezen. Het biedt exclusieve bronnen en krachtige prestaties, waardoor het ideaal is voor bedrijven met grote websites, applicaties of databases, of voor diegenen die maximale controle en beveiliging willen hebben. Met een dedicated server kunt u rekenen op betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit voor uw online activiteiten.

Jawel!

Het gebruik van een dedicated server biedt verschillende voordelen ten opzichte van gedeelde hosting. Allereerst hebt u de volledige controle over uw serveromgeving, inclusief de keuze van het besturingssysteem, de hardwareconfiguratie en de software die u wilt installeren. Daarnaast profiteert u van hogere prestaties en betrouwbaarheid, omdat u niet hoeft te concurreren met andere gebruikers om bronnen. Dit resulteert in snellere laadtijden, betere beveiliging en een betere gebruikerservaring voor uw website of applicatie.

Jawel!

Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning voor onze dedicated serverklanten. Ons team van ervaren technici staat klaar om u te helpen bij het opzetten, configureren en onderhouden van uw server. We bieden 24/7 monitoring van uw server en netwerk, zodat eventuele problemen snel kunnen worden opgespoord en opgelost. Bovendien kunt u altijd rekenen op onze deskundige hulp bij vragen of technische uitdagingen die u tegenkomt.

Jawel!

We begrijpen dat de behoeften van uw bedrijf in de loop van de tijd kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele upgrademogelijkheden voor onze dedicated serverklanten. Of u nu meer opslagruimte, RAM-geheugen of verwerkingskracht nodig hebt, ons team staat klaar om u te begeleiden bij het upgradeproces. We zorgen ervoor dat uw server naadloos wordt opgeschaald, zodat uw bedrijf kan blijven groeien zonder downtime of onderbrekingen.

Jawel!

Bij ons staat beveiliging hoog in het vaandel. We implementeren strikte beveiligingsmaatregelen om uw dedicated server te beschermen tegen bedreigingen. Dit omvat regelmatige beveiligingsupdates, firewallconfiguratie en geavanceerde monitoringtools. Bovendien kunt u ervoor kiezen om aanvullende beveiligingsfuncties toe te voegen, zoals een SSL-certificaat en/of cryptography, om gegevensversleuteling en veilige gegevensoverdracht te garanderen. We nemen de beveiliging van uw gegevens zeer serieus.

Server Colocatie

Jawel!

Server colocatie is een service waarbij u uw eigen fysieke server(s) plaatst in het datacenter van een hostingbedrijf. Dit stelt u in staat om te profiteren van de state-of-the-art infrastructuur, beveiliging en connectiviteit die een datacenter biedt, zonder de kosten en het onderhoud van het bouwen van uw eigen faciliteit. Server colocatie is ideaal voor bedrijven die volledige controle willen behouden over hun servers, terwijl ze genieten van de voordelen van een professionele datacenteromgeving.

Jawel!

Door te kiezen voor server colocatie profiteert u van diverse voordelen. Allereerst hoeft u geen grote investeringen te doen in het bouwen en onderhouden van uw eigen datacenterfaciliteit. U kunt gebruikmaken van de geavanceerde infrastructuur, redundante stroomvoorziening en snelle netwerkverbindingen van het hostingbedrijf. Daarnaast biedt server colocatie een hoog niveau van fysieke beveiliging, inclusief toegangscontrole, bewakingscamera's en brandbeveiligingssystemen. U behoudt volledige controle over uw serverhardware en configuratie, terwijl u profiteert van de professionele omgeving van een datacenter.

Jawel!

In ons datacenter bieden we een robuuste en betrouwbare connectiviteit. We hebben meerdere upstream-netwerkproviders die zorgen voor redundantie en hoge snelheden. Ons netwerk is ontworpen met een lage latentie en hoge bandbreedte, waardoor u snel en responsief kunt communiceren met uw server. We bieden ook de mogelijkheid voor het toevoegen van failoververbindingen en het implementeren van load balancing om ervoor te zorgen dat uw server altijd online is en klaar is voor uw bedrijfsbehoeften.

Jawel!

We begrijpen het belang van beveiliging voor uw colocated servers. Daarom hebben we uitgebreide beveiligingsmaatregelen getroffen in ons datacenter. Dit omvat 24/7 bewaking, toegangscontrole met biometrische identificatie, bewakingscamera's, alarmsystemen en fysieke beveiligingspersoneel. We zorgen ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot het datacenter en uw servers. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om extra beveiligingslagen toe te voegen, zoals firewalls en geavanceerde beveiligingssoftware, om uw servers te beschermen tegen externe bedreigingen.

Jawel!

Ons toegewijde team van technische experts staat klaar om u te ondersteunen bij uw colocated servers. We bieden 24/7 monitoring van uw servers en netwerkconnectiviteit om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Als u technische problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met ons supportteam voor snelle en deskundige hulp. We begrijpen dat uw servers essentieel zijn voor uw bedrijfsactiviteiten en we streven ernaar om u een hoog niveau van ondersteuning te bieden om ervoor te zorgen dat uw servers altijd optimaal presteren.

Vraag om ondersteuning


Geef uw feedback


Heeft u een klacht?


Bij Registrado Hosting streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Als u echter niet tevreden bent over een product of dienst die u van ons heeft ontvangen, horen we dat ook graag van u.

Daarom hebben we een klachtenformulier op onze website geplaatst, zodat u ons gemakkelijk en snel uw klacht kunt laten weten. Op deze manier kunnen we de situatie snel en effectief aanpakken en ervoor zorgen dat we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Om een klacht in te dienen, gaat u naar het klachtenformulier. Vul het formulier in met uw gegevens en een beschrijving van de klacht. We streven ernaar om binnen een aantal dagen op uw klacht te reageren en deze zo snel mogelijk op te lossen.

Bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.